Lees hier hoe we techniek aan het werk zetten!

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen een goede en groene stap voor je portemonnee en voor je omgeving zijn.

Met een bezoek aan jouw woning of bedrijfspand onderzoeken we hoe we de zonnepanelen voor jou aan het werk kunnen zetten. We maken een vrijblijvende en transparante offerte, helemaal afgestemd op jouw situatie én met het meeste rendement.

We werken met diverse A-merken samen zodat we voor elke situatie een meest efficiënt en veilig werkend systeem kunnen opleveren. Naast de aankoop, eventuele vergunningen en installatie, kan JIT advies geven over de financiering, mogelijke subsidies en een rendementsprognose. Door de juiste monitoringssystemen wordt de continuïteit bewaakt en eventuele uitval direct gesignaleerd en aangepakt. Daarnaast installeren we het systeem volgens de gestelde veiligheidseisen en inspecteren we jaarlijks de werking van uw systeem zodat u zorgeloos kunt genieten van de zonuren.


Elektrotechniek

Als totaalinstallateur leggen we complete elektrotechnische installaties aan in jouw (nieuwbouw)woning of renovatie project, maar verzorgen wij ook kleine aanpassingen aan het elektra netwerk zoals aanpassingen in de meterkast, een nieuwe meterkast, een 3-fase aansluiting of het verplaatsen van een wandcontactdoos.

Warmtepompen

Wil je overstappen op een (hybride) warmtepomp? Wij komen vrijblijvend bij jou langs om al je vragen te beantwoorden, de gehele situatie in kaart te brengen en je te adviseren van een passend advies.

Hoe het werkt

De lucht water warmtepomp wint warmte uit de buitenlucht om het huis te verwarmen middels een koudemiddel. Via een lage temperatuurverwarming wordt de warmte afgegeven, bijvoorbeeld vloerverwarming. Ook wordt dit gebruikt als warm tapwater. Een bijkomend en welkom voordeel is dat de warmtepomp in de zomer ook kan zorgen voor verkoeling.

Wij installeren lucht-water warmtepompen van het merk Itho Daalderop. Deze monoblock warmtepompen van Itho Daalderop bestaan enkel uit een buitendeel, hebben een milieuvriendelijk koudemiddel (R290), zijn zowel hybide als in All-eletric ready (verwarmen, koelen en warm tapwater maken) opstelling mogelijk, heeft een hoge aanvoertemperatuur (tot wel 70graden) mogelijk is combineer met hoogwaardige voorraadvaten en heeft, niet geheel onbelangrijk: een fluisterstille werking. Naast bovenstaande voordelen heeft deze warmtepomp een fraai ontwerp.

Hybride opstelling

Bij de hybride opstelling blijft de bestaande cv-ketel hangen en blijft deze het warme tapwaker maken zoals u gewend bent. De cv-ketel springt tijdens de koude dagen bij of neemt de cv het zelfs helemaal over. Dit betekent dat u ten allen tijde verzekerd bent van een comfortabele, warme woning. Bij een buiten temperatuur van ongeveer 3 graden Celsius is een warmtepomp energie zuiniger dan een cv-ketel. Dat maakt een hybride warmtepomp een groene én goede keuze!

All Electric

Bij de overgang naar een all electric opstelling is er geen cv-ketel meer nodig. De warmtepomp verwarmt en koelt de woning en maakt tevens het warme tapwater. Het warme water wordt gebuffert in een voorraadvat

Middels een bezoek een jouw woning, onderzoeken we welke opstelling en welk vermogen warmtepomp voor uw huishouden het meest passend en comfortabel is.

Zonneboiler

Denk je aan het verwarmen van je water middels de zon? De bekenste toepassing van zonnewarmte is een zonneboiler met zonnecollectoren op het dak en een warmwater buffer in huis. De (antivries) vloeistof die door de zonnecollectoren loopt, brengt zijn warmte via een warmtewisselaar over op het tapwater in de boiler. Een na verwarmer (gas of elektrisch) stook het warme water zo nodig verder op. Zo krijgt legionella geen kans en sta je altijd onder een warme douche.

Naast de aankoop, eventuele vergunningen en de installatie, kan JIT advies geven over de financiering, subsidies en rendementsprognoses. Daarnaast is de meerwaarde dat ook de juiste monitoringssystemen kunnen worden geleverd, die de energie continuïteit bewaken en eventuele uitval direct signaleren.

Laadpalen

Heb je een elektrische auto gekocht, of ben je van plan dit te gaan doen? Dan heb je een laadpaal thuis nodig die jouw elektrische auto snel, slim en veilig kan laden.

Wij werken samen met Easee. Dit zijn slimme ev-laders die zich automatisch aanpassen aan alle elektrische auto’s en aan elk elektriciteitsnet. De Easee is eenvoudig in gebruik en heeft niet geheel onbelangerijk: een fraaie uitstraling. Met de bijgeleverde app kun je de status van de laadpaal thuis controleren. Ook kun je het laadvermogen naar wens aanpassen en kun je laadsessies inplannen.

Janssen Installatietechniek B.V

Zonnenbergen 13, 8111TC Heeten

+ 316 13819316

info@janssentechniek.com

KVK 90560795


Algemene voorwaarden

Disclaimer

Privacy Policy en cookies

Contact